Datum:

September 30, 2022

-
Autor:

OFFICE HOUSE

Reálná nebo virtuální kancelář se zázemím?

Reálná nebo virtuální kancelář se zázemím?

Společnost FLEXI OFFICE se specializuje na pronájmy kompletně zařízených kanceláří s veškerým nezbytným administrativním komfortem a zázemím. Klientům jsme schopni nabídnout také službu poskytnutí sídla společnosti. Umístění sídla je nejvhodnější pro začínající podnikatele, kteří zakládají novou společnost a potřebují adresu, na kterou by mohli zaregistrovat svoji firmu.

V naší nabídce máme prémiové adresy v lukrativních kancelářských a obchodních lokalitách.

Sídlo společnosti

Typickými rysy všech adres nabízených jako sídlo společnosti jsou:

  1. Prestižní adresa – službu poskytnutí sídla nabízíme ve velkých městech, navíc v lokalitách a nemovitostech, které svou kvalitou výrazně převyšují veškeré ostatní lokality. V naší nabídce máme například luxusní business centrum v secesním stylu v centru Prahy na Ovocném trhu nebo moderně zrekonstruovanou vilu na prestižní adrese pražského Pankráce.
  2. Skvělá dostupnost – všechna nabízená business centra poskytují skvělou dostupnost, buď prostředky místní městské hromadné dopravy, případně vlastními prostředky. U všech budov nabízených jako sídlo společnosti poskytujeme bezproblémové parkování.
  3. Profesionální servis – naše business centra nabízející adresu jako sídlo společnosti musí splňovat jistá kritéria. Mezi ty základní patří zajištění označení sídla společnosti, fungující recepce, přebírání pošty a jiné základní administrativní služby.

Servisovaná kancelář

V rámci naší nabídky servisovaných kanceláří získáte:

  • Vyřízení do 24 hodin – potřebné dokumenty pro umístění sídla společnosti vám zajistíme do 24 hodin. Využijte naše zasedací a konferenční místnosti pro schůzky s klienty, obchodními partnery nebo orgány státní správy. Asistentky na recepci business centra zajistí Vaší přítomnost či zastoupení Vaší firmy denně od 8:30 do 17:00 hod.
  • Zázemí kancelářského centra – skutečné kancelářské zázemí: služby osobní asistentky, možnost pronájmu zasedací místnosti, právní a účetní podpora a další nadstandardní servis.
  • Úspora provozních nákladů – vlastní kancelář na full-time pronájem je pro mnoho začínajících podnikatelů absolutně zbytečná a často finančně neúnosná. Nabízíme možnost umístění sídla firmy na prestižní adrese a k tomu plně vybavené a servisované pracovní místo ve sdílené kanceláři.

Domluvte si s námi schůzku, sdělte nám své požadavky a my pro Vás připravíme individuální nabídku šitou na míru vaším potřebám. Navštivte naše kancelářská centra a přesvědčte se, že za rozumnou cenu získáte nadstandardní kvalitu a servis.

Sháníte kancelář nebo sídlo?

Kontaktujte nás