Datum:

September 2, 2021

-
Autor:

OFFICE HOUSE

Nadstandardní občerstvení na pracovišti Flexi Office

Nadstandardní občerstvení na pracovišti FLEXI OFFICE

Podle statistického průzkumu by drtivá většina Čechů na pracovišti uvítala benefit formou občerstvení. Nejvíce by lidé ocenili kávovar/presovač, pestrou nabídku čerstvého ovoce a zeleniny, nebo výběr z chlazených nápojů.

Zhruba třetina dotazovaných zaměstnanců projevila zájem o společnou firemní snídani formou bufetu. Většina firem se snaží zavádět společnou firemní snídani alespoň 1x týdně s cílem stmelení kolektivu ve firmě. Téměř čtvrtina lidí by ocenila možnost výběru z pestré nabídky chlazených nápojů.

Zejména v koronavirové krizi jsou zaměstnanci citlivější na své zdraví a preferují podobné benefity, které přispívají k jejich vitalitě, zejména v podobě každodenního přísunu vitamínů, celozrnného pečiva a dalších kvalitních potravin.


Zdraví zaměstnanců by mělo být pro zaměstnavatele prioritní. Protože pouze zdravý zaměstnanec = výkonný zaměstnanec. V posledních letech zaměstnavatelé zaměřili své úsilí také na oblast fyzického a mentálního zdraví zaměstnanců.

Vede káva, ovoce a zelenina

Je již skoro standardem, že zaměstnavatelé zaměstnancům poskytují občerstvení na pracovišti ve formě nápojů (káva, čaj, voda) a drobného občerstvení (ovoce, zelenina, pečivo) nebo dokonce nabízí zaměstnancům občerstvovací bary a jídlo po celou pracovní dobu. Tento benefit se podílí nejen na budování přátelského kolektivu, ale také přispívá ke zdravému životnímu stylu zaměstnanců. Protože zaměstnanci se v průběhu dne potkávají u jídla a řeší kolektivně pracovní úkoly.

U FLEXI OFFICE získáte spolu s pronájmem kanceláře či zasedací místnosti také nadstandardní nabídku občerstvení. Jsme schopni zajistit nabídku potravin a občerstvení dle Vašich požadavků. Zaručujeme vysokou kvalitu a variabilitu nabídky. A samozřejmě čerstvost.

Rádi byste vyzkoušeli výhody servisované kanceláře? O její provoz se nemusíte vůbec starat. Můžete se soustředit pouze na svůj byznys. Vyberte si z různých typů pronájmů podle vašich potřeb.

Neváhejte nás kontaktovat s dalším přáním

Kontaktovat