Datum:

May 31, 2023

-
Autor:

OFFICE HOUSE

Hotdesk – kancelář na pár hodin nebo dní

Hot desking představuje model sdílení pracovního místa ve společnosti, jež je užíváno více zaměstnanci, kteří tak nemusejí v sídle společnosti pracovat neustále. Tzv. Hot desking nabízí mimo jiné i společnost Flexi Office. 

Hot desking: Minimalizace provozních nákladů na pronájem kanceláře

Soukromé a oddělené kancelářské prostory mohou být pro řadu začínajících podnikatelů zcela zbytečné a často i cenově nad rámec jejich možností. Flexi Office Vám nabízí flexibilní a plně vybavené kanceláře k využití dle vašich potřeb, které jsou pro Vás připraveny prakticky „ihned“.

Takto předem připravené kanceláře je možné používat od jedné hodiny nebo pár dní v měsíci. Kanceláře Flexi Office jsou vhodné zejména pro flexibilní podnikatele upřednostňující ke své práci plně vybavené zázemí.

Pronájem kanceláří Flexi Office

Hotdesk od Flexi Office se vyznačuje rozumným leasingem, finanční úsporou a skutečně vysokou efektivitou. Dále vám společnost nabízí služby osobní asistentky, možnosti pronájmu zasedacích místností, právní a úřední podporou, občerstvení a mnoho dalších nadstandardních variant zajišťující exkluzivitu této služby.

Flexi Office je předním poskytovatelem kancelářských prostor v České a Slovenské republice již mnoho let. Například individuální kanceláře jsou zpravidla vybaveny vysoce kvalitním kancelářským nábytkem pro 1 až 20 pracovních míst v závislosti na jejich velikosti. Většinou se jedná o prostory od 10 m² až po 170 m². 

„Vybavení kanceláře je vždy maximálně přizpůsobeno všem Vašim potřebám, tedy dovybavení kanceláří dalším nábytkem, konferenční stolek pro návštěvy, prezentační technika, dekorace apod., abyste se během své práce cítili maximálně komfortně,“ říká o svých službách Flexi Office.

Pokud je pro Vás předimenzovaná kancelář na stálo zbytečný luxus, neváhejte se na nás obrátit. Společně najdeme řešení plně vyhovující Vašim potřebám.

Sháníte kancelář nebo pracovní místo?

Kontaktujte nás