Datum:

February 17, 2023

-
Autor:

OFFICE HOUSE

Lidé se vracejí zpět do kanceláří. Aneb konec homeofficu v ČR

Po období pandemie koronaviru firmy pomalu začínají rušit homeoffice, a lidé se tak opět začínají vracet do kanceláří. Zájem o práci z kanceláře ovšem není tak horký. Jaké jsou hlavní benefity práce z kanceláře a kde si dočasnou kancelář můžete pronajmout?

Mnoho firem překvapilo, že po dlouhých měsících homeofficu nejeví jejich zaměstnanci o návrat do kanceláří žádný velký zájem. Většině z nich práce z domu vyhovuje a ráda by u ní zůstala i nadále. Pojďme se nyní podívat, jaké výhody práce z kanceláře skýtá.

Hlavní benefity práce z kanceláře

Zatímco dříve byl homeoffice spíše výjimkou, dnes se již jedná o téměř standardní věc. Faktem ale zůstává, že v kanceláři mají zaměstnanci většinou lepší přístup k potřebným technologiím (k tiskárnám, skenerům či kopírkám). 

Mimo to jsou neustále v blízkosti kolegů a vedoucích, díky čemuž mohou mnohem snadněji a rychleji řešit případné problémy. V neposlední řadě nesmíme vynechat ani výhodu takzvané komunikace „face to face“, tedy tváří v tvář. 

Pronajměte si vlastní kancelář i vy

Získání vlastních kanceláří dnes již není žádný problém a vůbec přitom nemusíte být velký korporát. Jste freelancer, který pracuje z domova či vám prostě chybí kancelář? Využijte služeb společností na pronájem kanceláří a mějte vlastní, perfektně vybavené pracovní místo ještě dnes. Takovým poskytovatelem kancelářských prostor v České a Slovenské republice je společnost Flexi Office. 

Ta již mnoho let nabízí možnost pronájmu plně vybavených kanceláří v těch nejžádanějších kancelářských lokalitách. Poskytované kanceláře jsou vybaveny kvalitním kancelářským nábytkem pro 1 až 20 pracovních míst v závislosti na jejich velikosti. 

Jedná se o takzvané servisované kanceláře, jejichž hlavními výhodami jsou: 

  • žádné starosti se zařizováním a provozem kanceláře,
  • flexibilita nájemní smlouvy,
  • vybavené společné prostory a zázemí recepce, lobby, zasedací a konferenční místnosti, kuchyňka či toalety.

Máte zájem o kancelář?

Kontaktujte nás