Datum:

June 17, 2022

-
Autor:

OFFICE HOUSE

Pronájem vlastní či servisované kanceláře?

Pronájem vlastní či servisované kanceláře?

Rozhodujete se, jaký typ kanceláře si pronajmout a zvažujete, zda si vybrat klasický pronájem či raději servisované kanceláře? Je důležité důkladně zvážit, co od pracovního místa očekáváme a na základě toho posoudit, který prostor bude nejlépe vyhovovat našim potřebám.

Klasický pronájem kanceláře

Při klasickém pronájmu kanceláře musíte počítat s počáteční investicí a kancelář plně vybavit. Navíc na vlastní náklady musíte řešit například opravy, chod recepce či nákup kávy a servis kávovaru. Často je pak potřeba zaměstnat dalšího pracovníka, který bude mít na starosti úkoly recepce a chodu kanceláře.

Určitou výhodou klasického pronájmu kanceláře je větší podíl soukromí a přizpůsobení si kanceláře vlastním představám a image firmy.

Flexibilní kanceláře

Flexibilní kanceláře jsou již několik let světovým fenoménem. Hlavní výhodou těchto kanceláří je ušetření nákladů na pronájmu kanceláře a na jejím vybavení. Prostřednictvím flexibilní kanceláře totiž získáte plně zařízenou kancelář. Tím ušetříte čas, který byste museli investovat do vybavení prostoru a můžete se tak efektivně věnovat své práci. 

Servisované kanceláře

Díky pronájmu servisované kanceláře dokážete výrazně snížit své finanční výdaje, neboť při podpisu smlouvy dostáváte již zařízenou kancelář s full servisem. Odpadá vám tak starost o její chod. Veškeré vybavení (například pracovní stůl, židle či úložné prostory) a servis kanceláře je na bedrech pronajímatele. Dalším benefitem je služba recepce v ceně pronájmu.

Flexi Office k servisovaným kancelářím poskytuje možnost pronájmu zasedacích místností. Samozřejmostí je pravidelný úklid všech kanceláří, služby recepce, příjem pošty a mnoho dalšího.

Soustřeďte se pouze na svůj byznys! Vyberte si z různých typů pronájmů z naší nabídky přesně podle vašich představ.

Hledáte servisovanou kancelář?

Kontaktujte nás