Datum:

April 29, 2022

-
Autor:

OFFICE HOUSE

Zasedací místnosti v centru Prahy (Palác Archa + Bredovský dvůr)

Zasedací místnosti v centru Prahy (Palác Archa + Bredovský dvůr)

Využijte reprezentativní zasedací místnosti vhodné pro pracovní schůzky, porady, konzultace, obchodní jednání, školení, prezentace či workshopy. Kapacita zasedacích místností se pohybuje v rozmezí od 4 do 22 míst. Poskytujeme nadstandardní vybavení jako je dataprojektor, plátno, notebook, LED televizi + DVD, flipchart, internetové připojení či copy centrum. Samozřejmostí jsou proškolené asistentky na recepci, možnost parkování v budově a nabídka pestrého občerstvení. Cena pronájmu zasedaček se pohybuje od 360,-Kč/hod.

Palác Archa – Praha 1

Dvořák

Zasedací místnost Dvořák představuje moderní, reprezentativní a dostatečně prostorné zázemí pro vaše obchodní jednání, interní porady či workshopy. Dispoziční řešení reflektuje aktuální moderní trendy office prostorů a nabízí i nadstandardní technické vybavení.

Smetana

Plně vybavená zasedací místnost Smetana, poskytující nadstandardní komfort, se nachází v dobře situované lokalitě Prahy 1 a stejně jako ostatní zasedací místnosti nabízí plně funkční technické a administrativní zázemí.

Kancelář Bredovský dvůr – Praha 1

Paříž

Hlavní dominantou business centra Bredovský dvůr je velice moderní a reprezentativní zasedací místnost Paříž. Díky své unikátní poloze s možností otevírání oken s dostatkem denního světla se stala jednou z nejoblíbenějších u klientů.

Řím

Moderní zasedací místnost Řím je často vyhledávaná díky blízkosti k lobby a odpočinkové zóně. Klienti ji nejčastěji využívají pro uskutečnění pohovorů či jiných individuálních schůzek, kdy je možné, že návštěvu bude potřeba na chvíli před schůzkou usadit mimo zasedací místnost.

Sydney

Prostorná a velice reprezentativní zasedací místnost Sydney je vhodná zejména pro pořádání větších školení či workshopů, prezentací či vzdělávacích kurzů. Její dispoziční řešení lze modifikovat dle přání klienta. Disponuje suchou kuchyňkou s ledničkou i chlazenými nápoji.

Praha

Skvělým místem pro board meeting či kick-off meeting je moderní a reprezentativní zasedací místnost Praha. Je vybavena protihlukovými panely, takže budete mít jistotu naprostého soukromí bez nepříjemného ruchu při vašem důležitém jednání.

New York | Londýn

Některé situace nebo meetingy vyžadují více soukromí a není vhodné je provádět ve velkých prostorách. Mezi takové patří zasedací místnosti New York a Londýn. Obě místnosti s motivy známých velkoměst působí moderně, reprezentativně, ale zároveň útulně. Díky prosklené stěně navíc působí velice vzdušně. Tyto zasedací místnosti jsou vhodné například pro pohovory, podpisy smluv či jednání s obchodním partnerem.

Máte zájem o zasedací místnost v centru Prahy?

Kontaktujte nás