Datum:

March 2, 2022

-
Autor:

OFFICE HOUSE

Dostupnost kanceláří Bredovský dvůr a Palác Archa

Dostupnost kanceláří Bredovský dvůr a Palác Archa

Bredovský dvůr – privátní kancelář pro 1-10 osob

Kanceláře jsou vybaveny moderním kancelářským nábytkem pro 1-10 osob a lze je dovybavit dle vašich požadavků. Každá kancelář je klimatizována, s datovými rozvody a neomezeným vstupem do budovy 24/7. Ve společném zázemí je kuchyňka, copy centrum a okázalé lobby. Vstup do budovy tvoří vysoce reprezentativní recepce s vyškolenými asistentkami. Pro jednání s klienty, školení či pořádání obchodních prezentací jsou k dispozici technicky vybavené zasedací místnosti.

Kde jsou kanceláře?

Hlavním lákadlem Bredovského dvoru je bezesporu lokalita, která se nachází v samém srdci Prahy, poblíž naleznete vyhlášené restaurace či kulturní budovy.

  • Václavské náměstí (2 min chůze)
  • Perfektní dopravní dostupnost autem (200 m sjezd z magistrály)
  • Parkování v podzemních garážích – dlouhodobě i pro návštěvy. Vjezd z ulice Olivova
  • Metro: Muzeum (A, C), Můstek (B, C), Hlavní nádraží (C) a tramvaje ze zastávky Jindřišská (3, 9, 14, 24, 51-56)

Palác Archa – privátní kancelář pro 1-10 osob

Kancelářské prostory Palác Archa jsou moderně zrekonstruované a nabízí maximální komfort třídy A, jsou vybaveny nadstandardním kancelářským nábytkem pro 1-10 osob. V budově se nachází vstupní recepce s vyškolenými asistentkami a ostrahou, otevíratelná oknaklimatizované kanceláře a zdvojené podlahy s veškerou IT infrastrukturou. Pro jednání s klienty, školení či pořádání obchodních prezentací jsou k dispozici technicky vybavené zasedací místnosti.

Palác Archa se nachází na Bílé labuti vedle Florentina, poblíž Masarykova nádraží. Modernistické prostředí v okolí ulice Na Poříčí je obklopeno řadou luxusních hotelů, prvotřídních restauračních zařízení, obchodních pasáží nebo různých sportovních center.

Kde jsou kanceláře?

  • Náměstí republiky a Florenc (5 min chůze)
  • Perfektní dopravní dostupnost autem (200 m sjezd z magistrály)
  • Parkování v podzemních garážích – dlouhodobě i pro návštěvy. Vjezd z ulice Na Florenci
  • Metro (B, C): Florenc, Náměstí republiky a tramvaje ze zastávky Bílá Labuť a Masarykovo nádraží (3, 5, 14, 24, 26, 51-56)

Ozvěte se nám a společně vybereme tu správnou kancelář právě pro Vás!

Máte zájem o kanceláře?

Kontaktujte nás