Datum:

January 16, 2022

-
Autor:

OFFICE HOUSE

Flexibilní řešení pro Vaši společnost

Flexibilní řešení pro vaši společnost

Před příchodem pandemie mělo mnoho podnikatelů připravené dlouhodobé plány. Současná situace však většinu těchto plánů změnila nebo rovnou obrátila naruby. Jak jste na tom s podnikáním Vy? Hledáte kancelář na přechodnou dobu nebo potřebujete umístit své zaměstnance do menších/větších prostorů?

Zredukovali jsme cenu kanceláří na nejnižší cenu na trhu, a to při zachování flexibilních podmínek. Délka pronájmu se samozřejmě odvíjí od Vašich potřeb. Garantujeme minimální až nulovou fixaci smlouvy. Jsme flexibilní, vyjdeme Vám vstříc a individuálně se přizpůsobíme Vašim přáním.

Co zahrnuje pronájem zařízené kanceláře

  1. plně vybavenou kancelářs veškerým servisem
  2. nulové investice do vybavení
  3. služby recepcea osobních asistentek
  4. úschovu pošty
  5. možnost využívání kuchyňky s občerstvením, lobby s křesílky
  6. energie, úklid, IT služby, vodu, vytápění, klimatizace
  7. přístup 24/7

Všechny naše kanceláře jsou servisované, tudíž se nemusíte absolutně o nic starat. Stačí si jen přinést počítač a začít pracovat. A to vše bez závazků.

U nás nenajdete prosklené neosobní kanceláře s řadou dalších cizích lidí v jedné místnosti. Zakládáme si na osobním přístupu a staráme se o to, aby u nás naši klienti měli klid na práci a cítili se zde komfortně.

Výhody našich kanceláří

Naše kanceláře jsou:

  • zděné
  • prostorné
  • s otevíratelnými okny
  • s klimatizací
  • přístup do nich máte bez časového omezení

Jaké jsou Vaše plány do budoucna? Rozrůstá se úspěšně Vaše společnost a potřebujete větší prostory? Žádný problém. Společně vybereme vhodné prostředí včetně vyhovujících podmínek pro Váš tým.

A jako bonus obdržíte ke každé kanceláři sídlo zdarma na adrese kanceláře, nebo v jiném našem business centru dle vašeho výběru.

Hledáte kanceláře?

Máme pro Vás řešení