Datum:

January 3, 2022

-
Autor:

OFFICE HOUSE

Aktuální trendy v servisovaných kancelářích

Aktuální trendy v servisovaných kancelářích

Rádi byste pracovali v plně vybavené kanceláři na lukrativní adrese a zároveň se vyhnuli závazkům vyplývajícím z dlouhodobého pronájmu? Pak by Vás mohly zaujmout servisované kanceláře s flexibilní dobou pronájmu v naší nabídce. Pronájem soukromé či sdílené kanceláře v krátkodobém horizontu poskytuje perfektní příležitost pro start-upy, menší firmy, ale i pro nově vznikající pobočky větších společností.

Už žádné starosti s provozem kanceláří

Největší výhody oproti pronájmu tradičních kanceláří jsou:

  • nulové starosti se zařizováním kancelářských prostor a celkovým provozem zázemí,
  • flexibilita nájemní smlouvy,
  • vybavené společné prostory a zázemí (min. 150 m2) recepce, lobby, zasedací a konferenční místnosti, kuchyňka, toalety atd.

Servisovaná kancelář znamená, že se o provoz své kanceláře nemusíte absolutně starat. Můžete se zaměřit pouze na svoje podnikání.

Důraz na bezpečnost, soukromí a nadstandardní služby

Využijte skutečné kancelářské zázemí s naším spolehlivým podnikatelským servisem s důrazem na soukromí a bezpečí. Mezi náš nadstandardní servis zajišťující exkluzivitu patří: služby osobní asistentky, možnost pronájmu zasedací místnosti, právní a účetní podpora a mnohé další.

Kancelář, sídlo, i zasedačky na jednom místě

Do 24 hodin Vám zajistíme nezbytnou dokumentaci pro umístění sídla společnosti. Naše zasedací a konferenční místnosti jsou Vám k dispozici pro setkání s klienty, obchodními partnery či orgány státní správy. Proškolené asistentky zastoupí vaši firmu na recepci business centra denně od 8:30 do 17:00 hodin.

Proč si vybrat kancelář u nás?

Nehledejte u nás prosklené neosobní kanceláře s desítkami dalších cizích lidí v jedné místnosti. Zakládáme si na osobním přístupu a dbáme na to, aby u nás naši klienti měli klid na práci a cítili se v našich kancelářích dobře. Proto jsou naše místnosti zděné, prostorné, s otevíratelnými okny, klimatizací a přístup do nich máte 24/7.

Ke každé kanceláři navíc získáte sídlo zdarma na adrese kanceláře, nebo v našem jiném business centru dle vaší volby.

Využijte pro své podnikání naše servisované kanceláře na lukrativní adrese. Kontaktujte nás!

Máte zájem o kancelář?

Kontaktujte nás