Datum:

August 20, 2021

-
Autor:

OFFICE HOUSE

Jak si užít léto v kanceláři

Jak si užít léto v kanceláři

Společnost Flexi Office přistupuje ke svým klientům inovativně a moderně, díky čemuž patří na špičku nejvýznamnějších poskytovatelů pronájmu kancelářských prostor s full servisem na prestižní adrese. Flexi Office poskytuje vysoce reprezentativní kanceláře s veškerým administrativním a technickým zázemím, zařízené konferenční místnosti vybavené prezentační technikou a možnost pronájmu již od 1 hodiny. Ve sdíleném zázemí je Vám plně k dispozici vybavená kuchyňka, která je denně zásobována občerstvením, kopírovací centrum nebo reprezentativní lobby s denním tiskem a sociálním zázemím.

Samozřejmostí jsou vysoce kvalifikované a jazykově vybavené asistentky na recepci, které plní Vaše úkoly. Nabízíme reprezentativní zasedací místnosti pro meetingy s klienty, školení či pořádání business prezentací. Zasedačky jsou vybaveny technikou pro prezentaci (dataprojektor, LCD televize, flipchart). 

Individuální kanceláře jsou vybavené kvalitním a moderním kancelářským nábytkem v závislosti na jejich velikosti (od 10 m2 až po 170 m2). Každá kancelář je vybavena datovými rozvody (připojení na vysokorychlostní internet, telefonní linky). Vybavení kanceláře jsme schopni maximálně přizpůsobit vašim nárokům a potřebám. Klienti mají neomezený přístup do budovy 24/7, vstup je řešen prostřednictvím čipové karty.

Léto v našich kancelářích

Léto je v plném proudu, což je skvělá zpráva, pokud máte rádi teplo a pobyt venku. Naopak horko v kancelářích není nic příjemného. V kancelářích na jižní straně budov, kde je horší cirkulace vzduchu, může teplota překročit 30 °C, a značně se vám tak zkomplikuje každodenní pobyt v práci. Nadměrné horko navíc může zhoršovat zdravotní stav, snižuje pracovní produktivitu i soustředění a redukuje pohodlí při práci. Tyto nepříznivé podmínky však u nás nenajdete.

Komfort v našich kancelářích pocítíte jak během letního, tak i zimního období. Veškeré prostory jsou vybaveny kvalitní značkovou klimatizací, která je pravidelně revidována. Klimatizace by měla být nastavena adekvátně vůči venkovní teplotě, rozdíl mezi venkovní a regulovanou vnitřní teplotou by neměl přesáhnout 5, maximálně 6 °C.

Naprostým standardem jsou u nás také vychlazené nápoje všeho druhu či čerstvé a pestré sezónní ovoce a občerstvení dle libosti. Během teplých dnů doporučujeme pít přírodní minerální vody slabě mineralizované nebo pramenitou vodu, která je pro lidský organismus nejvhodnější.

S naším zázemím a vybavením léto v kanceláři nejen zvládnete, ale doslova si jej užijete!

Hledáte nové kanceláře?

Kontaktujte nás