Datum:

June 25, 2021

-
Autor:

OFFICE HOUSE

Kancelář od Flexi Office: vybavení dle Vašich představ

Kancelář od Flexi Office: vybavení dle vašich představ

Vlastní kancelář na full-time pronájem je pro mnoho začínajících podnikatelů absolutně zbytečné a často finančně neúnosné řešení. Mohlo by bez přehánění spolknout značnou část příjmů. Přitom právě v tomto období potřebují podnikatelé svoje finance i čas investovat úplně jinam – do podnikání samotného.

Jenže fungovat zcela bez kanceláře často nebývá ideální řešení, přestože může ušetřit finance. Co si tedy v této situaci počít? Naštěstí je zde i možnost, jak spojit všechno dohromady.

FLEXI OFFICE nabízí možnost umístění sídla firmy na prestižní adrese a k tomu plně vybavené pracovní místo ve sdílené kanceláři, kterou můžete exkluzivně využívat dle potřeby.

Největší výhody oproti pronájmu klasických kanceláří jsou:

  • žádné starosti se zařizováním prostor a celkovým provozem kancelářského zázemí,
  • flexibilita nájemní smlouvy
  • vybavené společné prostory a zázemí (min. 150m2) recepce, lobby
  • zasedací a konferenční místnosti, kuchyňka, toalety atd.
  • Servisovaná kancelář znamená, že se o provoz své kanceláře nemusíte vůbec starat. Můžete se soustředit pouze na svůj byznys. Vyberte si z různých typů pronájmů podle vašich potřeb.

Vybavení kanceláře šijeme na míru dle individuálních požadavků klienta. Pokud mu nevyhovuje vybavení, rádi mu obstaráme zařízení přesně podle jeho nároků.

Reference od dlouhodobého klienta:

„ S pronájmem kanceláří u FLEXI OFFICE jsem maximálně spokojený. Vždy mi plně vyšli vstříc. V minulosti jsem požadoval umístění sedačky do kanceláře. Vše zařídili, nastěhovali a smontovali přesně podle mých požadavků“.

Pakliže nepreferujete evidovat vybavení ve svém majetku, není problém mít nábytek v nájmu. Vše individuálně řešíme a přizpůsobujeme se přáním klientů. Vyzkoušejte to sami! Není nic jednoduššího než se nám ozvat a nechat si vše ušít přímo na míru Vašim potřebám.

Hledáte reprezentativní kancelář?

Kontaktujte nás