Datum:

March 19, 2021

-
Autor:

OFFICE HOUSE

Bredovský dvůr: kanceláře na výborné adrese

Bredovský Dvůr: kanceláře na výborné obchodní adrese

Hlavní část komplexu Bredovský dvůr je novostavba situovaná mezi dvě plně rekonstruované historické budovy. V přízemí je restaurace a klidné relaxační atrium. Dispozice dílčích pater umožňuje využít prostor jak pro otevřené tak i členité kanceláře. Nabízené kancelářské prostory jsou vysoce reprezentativní, snoubí se v nich povaha moderního administrativního centra s příjemným a inspirativním pracovním prostředím.

Vše při ruce

Bredovský Dvůr se nachází v samém srdci centra města, na rohu ulic Olivova a Politických vězňů, jen několik kroků od Václavského náměstí. Všechny formy veřejné dopravy, včetně všech tras metra, jsou vzdáleny pouze 3 minuty chůze. Výhodou komplexu je rovněž výborná dostupnost autem z magistrály, která je vzdálena pouhých 200 m a umožňuje snadné napojení na dálnice směr Brno, Ostrava, Bratislava, Berlín, Vídeň a přímé spojení s letištěm Václava Havla. Díky výborné poloze administrativního komplexu Bredovský dvůr v centru metropole pro vás nebude problém stihnout jakékoliv obchodní jednání. V blízkosti objektu se nachází mnoho významných hotelů, restaurací, bank, institucí a obchodů.

V administrativním centru sídlí řada mezinárodních nájemců z oblasti obchodu, poradenství a služeb jako například British council, ARCADIS CZ a další. Představují světovou špičku ve svém oboru a výborná obchodní adresa administrativního centra jim tímto zajišťuje odpovídající prostory v centru města.

Reprezentativní prostory

Administrativní komplex Bredovský Dvůr nabízí téměř 12.000 m2 kvalitních kancelářských prostor třídy A. Hlavní výhodou objektu je vysoká flexibilita a variabilita poskytovaných prostor a zajištění maximálního komfortu nájemců, včetně vlastního parkování.

Vaše kancelář bude v provozu nonstop 24 hodin. V administrativním centru jsou dostupné veškeré moderní technologie a pouze vysoce kvalitní vybavení kanceláří a přilehlých prostor. Jsou zde zajištěny služby Facility managementu na nejvyšší možné úrovni prostřednictvím odborných pracovníků s dlouholetou praxí v oboru.

Ve Flexi Office jsme schopni pro zájemce o menší prostory opatřit kancelář přesně dle Vašich představ. Klientům nabízíme i sídlo firmy či kancelář k pronájmu již od 1 hodiny, není potřeba se dlouhodobě vázat. Naopak pro klienty, kteří by rádi navázali dlouhodobou spolupráci, nabízíme výhodné a zajímavé ceny.

Zajímají Vás tyto prostory?

Kontaktujte nás