Datum:

December 15, 2020

-
Autor:

OFFICE HOUSE

Coworking jinak – soukromé sdílené kanceláře pro 2-5 osob

Coworking jinak – soukromé sdílené kanceláře pro 2-5 osob

Coworking představuje sdílené kancelářské prostory k pronájmu, nebo částečnému pronájmu, kde se setkávají různí lidé. Lidé z různých firem, v různém čase a na různě dlouhé časové období. Kanceláře jsou zároveň plnohodnotné a mají příslušné technické zázemí. Všechny naše prostory kladou velký důraz na soukromí, individuální nároky a požadavky klientů, pracovní komfort a dostatek klidu pro práci. Proto nenabízíme vysokokapacitní sdílené kanceláře s velkou koncentrací a fluktuací osob, nýbrž prostorné kanceláře s maximální kapacitou pěti pracovních míst, kde každý klient má své pracovní místo s dostatkem úložného prostoru.

Tato možnost je příhodná i pro jednotlivce, kteří chtějí pracovat v kanceláři, ale nehledají velké neosobní coworkingové centrum. V našich kancelářských prostorách budete mít na práci klid a soukromí díky tomu, že kanceláře jsou zděné a máte k nim veškerý administrativní a technický servis. Kanceláře jsou útulné, příjemné, plně vybavené moderním nábytkem.

Prostory jsou klimatizované dle individuálních potřeb klientů. Místnosti jsou vybavené datovými rozvody (připojení na vysokorychlostní internet, telefonní linky), s non stop přístupem do budovy prostřednictvím vstupní čipové karty. 

U coworkingu jsou k dispozici také společné prostory

Ve společném zázemí je vám k dispozici vše, co potřebujete ke každodennímu pracovnímu životu. Samozřejmostí je plně vybavená kuchyňka, která je denně zásobována občerstvením (voda, káva, čaj, džus, cola), copy centrum, moderní lobby s denním tiskem a sociální zázemí.

Vstupní část business centra vždy tvoří trendy a vysoce reprezentativní recepce s vyškolenými asistentkami se znalostí anglického jazyka, které pečují o veškerý klientský servis a starají se o provoz kanceláře (objednávky, pošta, návštěvy). Je možné se na ně s čímkoliv obrátit.

Pro jednání se zákazníky, klienty, školení či konání obchodních prezentací jsou vám k dispozici moderně zařízené zasedací místnosti. Jsou vybaveny špičkovou technikou pro prezentace (dataprojektor, LCD televize, flipchart).

Všichni klienti navíc dostanou ke každé kanceláři sídlo zdarma na adrese kanceláře, nebo v jiném našem business centru dle výběru.

Nemusíte se tak o nic starat. Jen se soustředit na svoje aktivity.

Chcete si u nás kancelář vyzkoušet?

Kontaktujte nás