Datum:

February 27, 2019

-
Autor:

OFFICE HOUSE

Sháníte narychlo reprezentativní místo na setkání s klientem? Zachrání vás pronájem konferenčních prostor

Obzvláště při začátcích podnikání není jednoduché sehnat vlastní konferenční prostory. Jedná se o velkou finanční zátěž, kterou si nejen spousta start-upů nemůže dovolit. Setkávání se s klientem a navazování spolupráce je však důležitou součástí rozjezdu podnikání a reprezentativní prostory jsou čas od času nezbytností.

Ovšem nejen schůzky s klientem, ale také běžná týmová porada, školení či firemní večírek se neobejdou bez vhodných prostor. Tyto akce však na druhou stranu nejsou tak časté, aby se vyplatilo platit za jejich dlouhodobý pronájem nebo dokonce koupi. Velmi oblíbeným řešením se tak v dnešním době stal jednorázový pronájem konferenčních prostor.

Výhody pronájmu konferenčních prostor: nízká cena a žádné závazky

To, co je nespornou výhodou pronájmu konferenčních prostor, je nízká cena a absence závazků. Nemusíte se nikde upisovat k dlouhodobému pronájmu a placení vysokých poplatků za prostor, který reálně nebudete využívat. Jestliže potřebujete například zasedací místnost na hodinovou schůzku s klientem, zaplatíte pouze za hodinu pronájmu.

A jaké jsou další výhody pronájmu konferenčních prostor?

  • pronajatý prostor můžete využít jednorázově i si ho předplatit na delší dobu
  • pokaždé si vyberete přesně takový prostor, který zrovna potřebujete
  • neplatíte nic za provoz ani spotřebované energie
  • je vám připraveno k dispozici veškeré vybavení včetně připojení na internet
  • součástí pronájmu je často také administrativní servis a technická podpora

Stoupající popularita krátkodobých pronájmů

Na českém trhu je tento typ shánění konferenčních prostor v poslední době čím dál tím víc populární. Nabídka je totiž tak široká, že si vybere skutečně každý. Od malých místností určených k diskrétním setkání až po rozlehlé prostory využívané k velkým akcím pro početnou skupinu lidí.

To, co láká zákazníky nejvíce, je především velmi nízká cena. Výdaje se místo několika tisíců pohybují v řádu několika málo stovek. Například v Praze si konferenční prostory můžete pronajmout již od 150 Kč za hodinu!