Datum:

August 15, 2023

-
Autor:

OFFICE HOUSE

Servisované privátní kanceláře versus coworkingová centra: V čem je rozdíl?

Řešíte jaký typ kanceláře si pronajmout? Zvažujete, zda dát přednost servisované privátní kanceláři nebo naopak raději coworkingovému centru? Porovnali jsme pro Vás jednotlivé možnosti, zaměřili se na jejich výhody a zde Vám přinášíme výsledek. 

Práce v coworkingovém centru

Dáváte přednost práci v kolektivu? Rádi se během práce seznamujete s novými lidmi? Čerpáte od nich inspiraci a radíte se s nimi? Pak je coworking vhodný právě pro Vás!

Oproti tradičním kancelářím, které můžete znát ze svého zaměstnání, se v coworkingu budete potkávat s lidmi napříč nejrůznějšími obory a profesemi. Snadno tak díky tomu můžete získat nové kontakty i znalosti nebo se Vám mohou otevřít dveře k nové spolupráci a projektům. 

Coworking jsou v podstatě sdílené kanceláře určené k pronájmu nebo částečnému pronájmu. Potkávají se zde různí lidé, v různém čase, z různých firem a na nestejně dlouhé časové období. Takové kanceláře jsou plnohodnotné a vždy mají odpovídající technické zázemí.

Privátní servisované kanceláře

S trochou nadsázky lze říct, že v případě coworkingu tedy nevíte, kdo bude sedět u stolu naproti Vám. 

Naopak v případě privátní servisované kanceláře od Flexi Office si můžete sami určit, zda budete kancelář využívat pouze Vy nebo se k Vám třeba připojí Vaši další kolegové či známí. K dispozici jsou Vám individuální kanceláře vybavené kvalitním kancelářským nábytkem pro 1 až 20 pracovních míst.

„Všechny námi nabízené kanceláře jsou servisované, takže se o jejich provoz nebudete muset vůbec starat. K dispozici Vám budou recepční i asistentské služby, dodavatelské služby, telefonní a faxové služby, úklid kanceláře, občerstvení v kuchyňce a mnoho dalšího,“ říká o svých službách Flexi Office.

Pracovat tak budete v již zařízené kanceláři, o kterou se nebudete muset nikterak starat, ale zároveň budete mít dostatek soukromí.

Flexi Office má volné servisované kanceláře v lokalitách Praha 1 – Bredovský dvůrPraha 1 – Palác ArchaPraha 4 – Habrovka.

Hledáte kanceláře? Servisované kanceláře v Praze a Bratislavě

Kontaktujte nás